Ervaringen

Niet alle cliënten zijn in staat om zelfstandig een plek te verwerven op de arbeidsmarkt. Zij hebben ondersteuning en intensieve begeleiding nodig. Bij Peijnenburg Re-integratie wordt iedere cliënt intensief begeleid door een multidisciplinair team. Er wordt met cliënten naar oplossingen gezocht voor de problemen die een belemmering vormen om deel te nemen aan onderwijs of om aan het werk te gaan. Om deze kwetsbare doelgroep goed te begeleiden gaat Peijnenburg Re-integratie uit van de volgende uitgangspunten:

 

Aandacht en zorg, waarbij er een persoonlijke vertrouwensrelatie wordt opgebouwd waarin de cliënten zich gehoord en gezien voelen. Hierdoor gaan zij verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. Er worden duidelijke kaders en grenzen aangegeven waarbinnen cliënten zich verder kunnen ontwikkelen. Peijnenburg Re-integratie beschikt door jarenlange ervaring over een uitgebreid netwerk in het bedrijfsleven.

 

 

‘Traject met een gouden randje’


Maak kennis met het succesverhaal van Wesley. Ongeveer negen maanden geleden werd hij door het UWV doorverwezen naar Peijnenburg Re-integratie in Boxtel en voorgedragen voor het Werkfit Maken-traject. ‘Dat was ontzettend spannend voor Wesley’, blikt jobcoach Malou terug.’Wat moet ik gaan doen? Wat verwachten ze van mij? Hoe ziet zo’n traject eruit? Dat waren enkele vragen die bij hem opkwamen.’

 

 


Lees meer


'Helemaal thuis op mijn nieuwe werkplek’


‘Kiki is het nieuwe jaar goed begonnen.’ Dat zegt jobcoach Maartje als ze enthousiast vertelt over het Naar Werk-traject dat ze met de 23-jarige Kiki bij Peijnenburg Re-integratie heeft doorlopen. Ze heeft sinds de start van dit traject mooie stappen gemaakt. ‘Kiki is eind vorig jaar het ouderlijk huis uitgevlogen en doet mee aan een woonproject in het mooie ’s-Hertogenbosch’, vertelt Maartje. ‘Daarnaast heeft ze op sociaal vlak heel veel vooruitgang geboekt.’

 

 


Lees meer


Succesverhaal van een doorpakker


Helaas heeft Jan na jarenlang met veel passie in de bouw te hebben gewerkt moeten zoeken naar een nieuwe passie. Door gewoon te doen en coaching van Andrea heeft hij deze gevonden.
Lees meer


Zelfvertrouwen


Jennifer heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan haar zelfvertrouwen op de werkvloer. Met ondersteuning van onze jobcoach Marie-José heeft ze op verschillende plekken gewerkt. Na een zoektocht is ze nu op een passende werkplek terecht gekomen.
Lees meer


Werken met veel plezier binnen het familiebedrijf


Na bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt, blijkt toch dat in het familiebedrijf aan de slag te gaan de beste optie is voor Tim. Onze collega Malou heeft hem gecoacht bij het structureren van de functie.
Lees meer


Malissa is klaar voor de volgende stap


Malissa is samen met onze collega Kelly een jaar geleden gestart met een sociaal activeringstraject. Hierin heeft zij veel stappen gemaakt en wil nu graag de volgende stap maken.
Lees meer


De veelzijdigheid van Mark bij Autobedrijf Hurkmans


Mark heeft een leuke afwisselende baan bij Autobedrijf Hurkmans. Onze collega Linda begeleidt hem op de werkplek. Samen met de Mark en zijn werkgever heeft Linda een hierover een mooi stuk geschreven.
Lees meer


Tim aan de slag bij Best ZOO


Onze collega Malou is samen met haar cliënt Tim op zoek gegaan naar een plek waar hij weer zich kan voorbereiden op een reguliere werkplek. Voor hem is een werkervaringsplek geregeld bij Best ZOO.
Lees meer


Koen, veel succes!


Na jaren coaching is Koen nu helemaal zelfstandig aan het werk bij de Jumbo. Andrea heeft hem de afgelopen jaren met veel plezier begeleid. Wij zijn super trots op Koen.
Lees meer


Met Bart naar succes bij CWS


Onze collega Bart heeft pas geleden een mooi compliment gehad van CWS in Den Bosch. Hieronder vertelt Bart zijn ervaring met zijn cliënten bij CWS en daaronder staat het compliment van de werkgever geschreven.
Lees meer


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk