Handels- en Transportbedrijf Reijnders BV

 

Cliënt: Mitchell

Via Sterk in Werk heb ik Albert leren kennen. Toen hij voor zichzelf begon, ben ik met hem meegegaan naar Peijnenburg Re-integratie. Ik werkte bij een stukadoorsbedrijf, maar op een gegeven moment ging dat niet meer goed en heb ik twee jaar thuis gezeten. Ik heb vooral begeleiding nodig bij het houden van een baan, niet zozeer bij het zoeken ervan.

 

Ik wilde heel graag weer aan de slag en dus nam ik weer contact op met Albert. En toen ging het heel snel. Ik stond net twee dagen ingeschreven toen Albert mij belde. Er was iemand niet op komen dagen bij een sollicitatiegesprek en hij vroeg of ik niet wilde gaan. Samen met mijn jobcoach Andrea ben ik toen op gesprek gegaan en ik kreeg de baan bij Handels- en transportbedrijf Reijnders. Dat is nu drie jaar geleden.

 

Bij Reijnders sta ik eigenlijk overal ; ik pak alles op. Aan de auto’s sleutelen, monteurs ondersteunen en kolen testen op as, vlucht en vocht. Dat heb ik allemaal hier geleerd.  Het testen komt heel nauw en je mag geen fouten maken. Maar ja, ik ben ook maar een mens en ik doe wat ik kan. Ik werk heel zelfstandig. Mijn jobcoach komt een keer in de twee weken langs en loopt dan met mij mee op de werkvloer. Dan kan ik gewoon doorwerken terwijl we bespreken hoe het gaat.

 

Wat ik vooral heb geleerd? Beter om te gaan met mijn woede. Als ik een probleem heb met een collega zou ik vroeger in de aanval zijn gegaan. Nu loop ik gewoon weg. Zo los ik dat op. Als er echt iets is, is mijn jobcoach er binnen vijf minuten. Dankzij Peijnenburg Re-integratie ben ik echt ver gekomen.  Het zijn fijne, aardige mensen die daar werken.

 

Bedrijfsleiders Tom en Marco:

We kennen Albert van Peijnenburg Re-Integratie al heel lang als iemand die doet wat hij zegt. Dat zie je in zijn manier van werken en in zijn medewerkers terug. In het verleden hebben we al vaker samengewerkt, maar dat liep niet zo goed als met Felino en Mitchell. Dat kwam omdat er geen match was tussen de cliënt en het bedrijf en die is er bij deze jongens zeker wel.

 

Peijnenburg Re-integratie begeleidt de jongens erg goed. En ons ook. We hoeven maar te bellen en ze zijn er voor ons. Dat doen ze goed. Die ondersteuning is erg fijn, ook voor de cliënten. We hoeven de jongens niet helemaal zelf te begeleiden, Peijnenburg Re-integratie neemt daarin veel werk bij ons weg. Samen kunnen we goede afspraken maken en dat is belangrijk. Dat schept vertrouwen.

 

Citaat: ‘We hoeven maar te bellen en Peijnenburg Re-integratie staat voor ons klaar.’

 

Meer weten over Handels- en transportbedrijf Reijnders BV? Kijk dan op www.reijndersbv.nl.

Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk