Handels- en Transportbedrijf Reijnders BV

Cliënt Felino:

Op school liep ik vast en toen ben ik op aanwijzing van het UWV naar Peijnenburg Re-integratie gegaan. Gewoon aan de deur, met mijn zus. ‘Kunnen jullie mijn broertje helpen’, zei ze. Seline deed open en toen zijn we meteen samen gaan zitten. Zij ging meteen aan de slag voor mij, heeft een Wajong voor me aangevraagd en ging met me mee naar het UWV om gesprekken te voeren. En toen zijn we samen werk gaan zoeken.

Eerst heb ik stage gelopen bij een ander bedrijf, maar daar waren verder geen mogelijkheden voor mij. En toen kwam ik bij Handels- en Transportbedrijf Reijnders terecht. Samen met Seline ging ik op sollicitatiegesprek. Na een stage van een half jaar werk ik hier nu vier dagen in de week. Stenen stapelen, kolen laden voor transport, ik doe hier van alles. Ik kom binnen en doe mijn ding en als er iets is trek ik aan de bel. Seline komt een keer per week en dan werkt ze gewoon  mee. Ondertussen bespreken we hoe het gaat. We gaan hier goed met elkaar om en ik vind het fijn dat ik werk heb. Daardoor heb ik meer structuur gekregen. Zonder Peijnenburg Re-integratie, was me dat nooit zo snel gelukt. Zij kwamen meteen in actie.

 

Bedrijfsleiders Tom en Marco:

We kennen Albert van Peijnenburg Re-Integratie al heel lang. Hij is iemand die doet wat hij zegt en dat zie je in zijn manier van werken en in zijn medewerkers terug.

Peijnenburg Re-integratie begeleidt de cliënten erg goed. En ons ook. We hoeven maar te bellen en ze zijn er voor ons. Dat doen ze erg goed. Die ondersteuning is erg fijn, ook voor de cliënten. We hoeven de jongens niet helemaal zelf te begeleiden, Peijnenburg Re-integratie neemt daarin heel veel werk bij ons weg. Samen kunnen we goede afspraken maken en dat is heel belangrijk. Dat schept vertrouwen.

 

Meer weten over Handels- en transportbedrijf Reijnders BV? Kijk dan op www.reijndersbv.nl.

Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk