Maryvo De Wit Schijndel

Cliënt: Jarno:

Ik heb vele jaren als schilder gewerkt en daardoor kreeg ik rug- en nekklachten. Ik kon mijn werk niet meer uitvoeren en kwam thuis te zitten. Bij het UWV kwam ik niet verder, had steeds iemand anders tegenover me en hoorde verder niets. Uiteindelijk verwees een arbeidsdeskundige me naar Peijnenburg Re-integratie. Daar werd ik meteen goed geholpen. Samen met mijn jobcoach ben ik op zoek gegaan naar passend werk en binnen een maand kwam ik bij Maryvo terecht. Ik werk hier nu ruim een jaar veertig uur in de week en het bevalt erg goed. Ik doe alles wat bij de webshop komt kijken, zoals bestellingen klaarleggen en inpakken.  En ik leer elke dag weer iets bij. Ik heb zoveel verschillende producten leren kennen, ik heb af en toe nog steeds iets in mijn handen waarvan ik niet weet wat het is.

Met Andrea, mijn jobcoach, bespreek ik hoe het op mijn werk gaat. Inmiddels heb ik mezelf tot een volwaardige werknemer ontwikkeld. Ik moet mezelf in de gaten houden en op tijd aan de rem trekken, omdat ik niet te zwaar mag tillen. Doe ik dat niet, dan spreekt Erik, mijn bedrijfsleider me daar op aan. Hij vraagt af en toe hoe het gaat en geeft aan als ik het rustiger aan moet doen. Ze denken hier goed met mij mee en ik heb het erg goed naar mijn zin. Ik zit lekker in mijn vel op de werkvloer.

 

Bedrijfsleider Eric:

We helpen graag mensen met een beperking aan een passende werkplek, dat doen we al sinds 2006. Waarom zouden zij niet in een reguliere werksituatie kunnen functioneren? Nu hebben we ook meerdere mensen op de werkvloer en in de winkel rondlopen die via Peijnenburg Re-integratie bij ons terecht zijn gekomen. Net zoals Jarno, die volwaardig meedraait in het team. Hij heeft geen speciale begeleiding nodig, maar moet soms even worden teruggefloten omdat hij teveel werk op zich neemt.

We weten wat we van Albert en zijn team kunnen verwachten en andersom. Wij weten wat voor kandidaten we kunnen plaatsen. Als ze hier eenmaal aan de slag gaan, zijn ze ook gewoon werknemers. Maar niet iedereen past hier, daarin moet je eerlijk zijn naar elkaar toe. En loopt iets niet goed met een cliënt en heb ik daar hulp van Peijenburg Re-integratie bij nodig, dan neem ik telefonisch contact met ze op en maken we een afspraak om met zijn drieën aan de tafel te gaan zitten. De jobcoach, de cliënt en ik. Zo komen we er samen uit.


Meer weten over Maryvo De Wit Schijndel? Kijk op www.maryvo.com.

Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk