’t Tweespan Eten & Drinken

Cliënt Kaylee:

Ik werk hier nu drie jaar, eerst via een stage vanuit mijn opleiding en daarna heb ik bij het UWV aangegeven dat ik werk ging zoeken en dat ik daarvoor bij ’t Tweespan terecht kon. Dat is een leerbedrijf en ze hadden me verteld dat dat goed was. Toen ben ik hier via Peijnenburg Re-integratie geplaatst. Mijn jobcoach Karin komt elke week langs om te bespreken hoe het gaat en ik kan haar altijd bellen of appen. Als er iets is, geeft ze me advies en stuurt ze me de goede kant op. Daar doe ik dan ook echt iets mee, want uiteindelijk moet ik het zelf oplossen. Daarin heb ik grote stappen gemaakt.

Bij Arno en Annemarie van ’t Tweespan kan ik ook met alles terecht. We praten regelmatig over hoe het met me gaat. Ik vind het erg leuk hier, zit hier echt op mijn plek. Ik sta vooral in de keuken, dat heb ik allemaal van Arno geleerd: alles klaarzetten, brood afbakken en bestellingen maken. Het is heel duidelijk en ik weet wat ik moet doen, dat vind ik fijn. Contact met klanten vind ik nog lastig, maar ik breng ook weleens een bestelling weg. Als ik niet bij Peijnenburg Re-integratie begeleid zou worden, was het voor mij een stuk lastiger. Samen met Karin heb ik veel bereikt. Ik heb geleerd zelfstandig te werken en heb me sociaal meer ontwikkeld.

 

Eigenaren Arno en Annemarie:

We hebben veel ervaring met verschillende soorten werknemers, omdat we een leerbedrijf zijn. Kaylee kennen we al heel lang, ze is al drie jaar bij ons. Toen heeft ze eerst een stagetraject doorlopen om werkervaring op te doen en om werknemersvaardigheden aan te leren. Daarna is ze het werktraject gaan volgen, waarin ze echte werkervaring op heeft gedaan. Na haar vakopleiding gaf ze bij het UWV aan dat ze hier graag wilde gaan werken en toen is ze onder begeleiding van Peijenburg Re-integratie bij ons geplaatst. Zij is onze eerste plaatsing via Peijnenburg Re-integratie en dat bevalt erg goed!

Kaylee werkt hier van maandag tot en met vrijdag, behalve op woensdag. We weten wat we van haar kunnen verwachten en houden zo optimaal mogelijk rekening met haar aandachtspunten. Zo kunnen we, met behulp van Peijnenburg Re-integratie, er alles uithalen wat erin zit. Wij bespreken regelmatig met Kaylee hoe het met haar gaat en haar jobcoach Karin komt ook elke week coachen. Kaylee geeft aan dat ze het erg prettig vindt dat ze Karin altijd kan bereiken als dit nodig is. Zo worden eventuele problemen op tijd gesignaleerd en kunnen we daaraan werken. Kaylee doet dit overigens vooral ook steeds meer helemaal zelf.

 

Meer weten over Cafetaria ’t Tweespan? Kijk op www.t-tweespan.nl.

Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk