Bart Kreeberg

Regiomanager Tilburg
Jobcoach
bartk@peijnenburgreintegratie.nl
06 21179760
Linkedin

Mijn drijfveer? Het optimaal verbinden van bedrijven en mensen

Als regiomanager en jobcoach werk ik, samen met onze opdrachtgevers UWV gemeentes en werkgevers, aan de diverse trajectaanvragen en bewaak ik de voortgang van de trajecten voor de Regio Tilburg.

Ieder traject is maatwerk. Het is van belang te weten wat de behoefte is van werkgevers op de arbeidsmarkt in de regio, zodat wij de kwaliteiten van onze cliënten zo optimaal mogelijk bij hen kunnen inzetten. Hier ligt duidelijk onze toegevoegde waarde als re-integratiebedrijf; het optimaal verbinden van bedrijven en mensen is hierbij essentieel.

Ik werk vanuit mijn passie voor mensen en ontwikkeling. Eén van mijn drijfveren is de verbinding leggen tussen bedrijven en mensen door ze te motiveren, te inspireren en op de juiste manier te begeleiden. Ieder mens is uniek en samen met onze cliënten leg ik niet de focus op de beperkingen maar juist op zijn of haar mogelijkheden. Vanuit daar zoeken we samen naar een passende werkomgeving. Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zal je krijgen wat je altijd hebt gehad. Welke beperkingen leg je je soms onbewust zelf op of heb je je laten opleggen in de loop der jaren?

Ik heb het mooiste vak van de wereld, namelijk onze cliënten nieuwe, andere mogelijkheden leren ontdekken en samen met werkgevers voor hen een passende werkomgeving creëren. Met kleine stappen en de juiste begeleiding vertrouwd raken met werk en werkomgeving dat bij je past. En vanuit dat vertrouwen je weer verder ontwikkelen. Als spin in het web voor onze opdrachtgevers en voor onze cliënten is geen dag voor mij hetzelfde. Dat maakt mijn job uitdagend, veelzijdig en creatief. Iedere dag geniet ik weer van de stappen die door onze cliënten zijn gezet en ben ik trots op de resultaten die wij gezamenlijk bereiken!

 


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk