Bibi van Oers

Office manager
bibi@peijnenburgreintegratie.nl
0411 689505
Linkedin

 

Als spil in het web verricht ik  alle werkzaamheden die bij deze functie horen, ik behandel de post, beantwoord de telefoon, notuleer vergaderingen, ontvang bezoekers enzovoort. Alles wat hier binnenkomt en uitgaat, krijg ik onder ogen. Daardoor weet ik wat er speelt en dat vind ik belangrijk om goed te kunnen functioneren.

 

Binnen onze kleine organisatie ben ik ook verantwoordelijk voor het Cliënt Volg Systeem (CVS). In dat systeem staan de gegevens en de vorderingen van onze cliënten. Onze jobcoaches hebben het CVS voortdurend nodig en moeten erop kunnen vertrouwen dat de informatie correct is. Het is dus belangrijk dat ik dit systeem altijd up-to-date houd. Ook zorg ik voor het aanleveren van onze plaatsingscijfers, de in- en uitstroom van cliënten, voor het behoud van ons Blik op Werk Keurmerk.

Ik ben dol op mijn baan. Hij is gevarieerd en geen dag is hetzelfde. Dat maakt het voor mij zeer aantrekkelijk. Ik vind het prettig om een dienende schakel te zijn in een klein en zeer gemotiveerd team. Onze jobcoaches zorgen ervoor dat onze cliënten optimaal begeleid worden en ik op mijn beurt, zorg ervoor dat alle gereedschappen daarvoor beschikbaar zijn. Onze organisatie loopt op deze manier op rolletjes en daar ben ik apetrots op. Ik ben gedreven en enthousiast en ik houd ervan om overzicht te hebben. Verder denk en praat ik graag mee en daar krijg ik binnen Peijnenburg Re-integratie alle ruimte voor. Wij zijn een team dat voor de volle 100% gaat.

 


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk