Coco Govaars

Loopbaanbegeleidster
Jobcoach
coco@peijnenburgreintegratie.nl
06 31743499
Linkedin

Een ervaren coach met de missie om iedereen zo ongelijk mogelijk te behandelen, want jij bent uniek en verdient een benadering op maat. Geïnteresseerd in de inhoud en niet dol op etiketten. Altijd nieuwsgierig naar het verhaal en geïntrigeerd door de situaties waarin het schuurt: daar zit kans op groei. Recht door zee, met relativeringsvermogen, en op zijn tijd een dosis (droge) humor. Ruime ervaring met zogenaamde ‘moeilijke’ doelgroepen en complexe casuïstiek, op alle niveaus. Ik noem het trouwens liever menselijke doelgroepen, want niets menselijks is mij vreemd.

 

Als Jobcoach werk ik als vertaler tussen de werkgever, werkomgeving en de werknemer(s). Waar mogelijk draai ik als Jobcoach mee op de werkvloer, om zo een eerlijk en compleet beeld te krijgen van wat er speelt in het werkproces.

 

Bij een (loopbaan)vraagstuk zijn mijn ondersteuning, begeleiding en/of advies altijd gericht op het optimaliseren van zelfsturing. Binnen een loopbaantraject ontdekken en formuleren we stap voor stap jouw persoonlijke profiel. Je krijgt zicht op jouw unieke talenten, persoonlijke kwaliteiten, (levens)thema’s, ambities, dromen, kansen en perspectieven. Ik ondersteun je bij het schrijven van je wensenlijst ten aanzien van je toekomstige studie/werkomgeving, zodat je deze toekomst gemotiveerd en vol ‘zin’ tegemoet gaat.

 

Jouw persoonlijke talenten vormen de belangrijkste ingrediënten in dit traject. Samen onderzoeken we waar er ruimte is voor groei en het uitbouwen van kennis en vaardigheden. Met jouw wensen en talenten als uitgangspunt, stellen we heldere doelen en maken een bijbehorend actieplan voor jouw verdere loopbaan. Ik help waar nodig bij het jezelf in de markt zetten, zodat je na afloop van het traject vol vertrouwen aan de slag gaat.

 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk