Denise Wouters

Accountmanager
Jobcoach
denise@peijnenburgreintegratie.nl
06 36147688
Linkedin

Motto

Iedereen verdient een eerlijke kans om op een juiste manier begeleidt te worden zodat op basis van inzicht in kwaliteiten meer mensen uiteindelijk blijvend aan het werk kunnen gaan.

 

Rol

Denise Wouters is binnen Peijnenburg de schakel tussen de jobcoaches en de arbeidsmarkt. Ze communiceert met zowel de jobcoaches als de verschillende opdrachtgevers, zoals o.a. UWV, Gemeente, scholen en werkgevers om zo te komen tot een zo’n optimale mogelijke plaatsing. Denise weet precies wat er waar speelt en door haar helicopterview is zij in staat om snel te schakelen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Denise spreekt alle profielen zeer zorgvuldig door en gaat hiermee actief op zoek naar een passende werkplek. Bij iedere cliënt wordt er gekeken naar zijn kwaliteiten en hoe deze het beste tot zijn recht komen. Denise staat voor duurzame plaatsingen dat is ook de reden waarom ze naar Peijnenburg is overgestapt. Denise houdt van korte lijnen en het maken van duidelijke concrete doelstellingen, die regelmatig door haar getoetst worden.

 

Sociale bezigheden

Denise is erg sportief. Het is daarom ook niet zo gek dat ze jaren geleden koos voor de opleiding Sport- en Bewegingseducatie. Denise houdt van leuke dingen doen met vrienden, paardrijden en ze geeft hockeytraining aan mensen met een lichamelijke beperking.

 

 

 


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk