Kelly Mekes

Jobcoach
kelly@peijnenburgreintegratie.nl
06 55464631
Linkedin

 

 

Tijdens mijn studie Human Resource Management besefte ik dat werken een belangrijk aspect is in het leven. Werken zorgt voor veel voldoening, regelmaat en structuur in je leven. In mijn ogen verdient iedereen een plek op de arbeidsmarkt waar men zich gelukkig en gewaardeerd voelt. Ik realiseerde me dan ook dat ik hier graag een bijdrage aan wilde leveren. Met dat doel voor ogen heb ik mijn afstudeerstage uitgevoerd bij Peijnenburg Re-integratie BV.

Ik had veel bewondering voor het feit dat de cliënten bij Peijnenburg Re-integratie BV écht centraal staan. Het gaf mij veel energie om te zien hoe cliënten tijdens het traject stap voor stap een groei doormaakten in hun persoonlijke ontwikkeling waardoor er een geschikte werkplek kon worden gevonden. Tijdens deze stage merkte ik dat ik bij Peijnenburg Re-integratie BV goed op mijn plek zat en graag meer cliënten wilde ondersteunen bij het vinden van een passende werkplek. Met veel enthousiasme ben ik dan ook na mijn stage aan de slag gegaan als jobcoach bij Peijnenburg Re-integratie BV.

 

Als jouw jobcoach zal ik je op verschillende manieren gaan ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte baan. Ik vind het belangrijk een band op te bouwen waarbij we elkaar kunnen vertrouwen. Afspraken nakomen en écht naar je luisteren staan bij mij hoog in het vaandel. Samen zullen we in gesprek gaan om erachter te komen waar jouw kwaliteiten, interesses en mogelijkheden liggen. Ik zal je stimuleren en motiveren om het beste uit jezelf te halen waardoor je jouw doelen zal bereiken. Zodra we een passende werkplek voor jou hebben gevonden, zal ik je waar nodig ondersteuning bieden op de werkvloer. Door middel van intensief contact en het aanreiken van de juiste handvatten en/of hulpmiddelen, zorgen we er samen voor dat jouw arbeidsrelatie een succes wordt.


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk