Linda Roosen

Jobcoach
linda@peijnenburgreintegratie.nl
06 21898157
Linkedin

Mijn naam is Linda Roosen. Sinds 2014 ben ik werkzaam als jobcoach. Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd met de afstudeerrichting 'begeleiding en coaching'.

Als jobcoach omschrijf ik mijzelf als enthousiast, empathisch, serieus en doelgericht.

Graag neem ik de tijd om een goed beeld te krijgen van wie je bent als persoon, wat kwaliteiten zijn van je, waar ontwikkelpunten liggen en vooral waarmee we het verschil kunnen maken.

Na deze verdieping komen we als vanzelf uit op de toekomst; in welke kwaliteit blink jij uit en in welke functie zie jij jezelf aan het werk? Als jobcoach ga ik graag het gesprek aan en ligt het in mijn straatje ook de psychologische kant hierin mee te nemen. Welke patronen herken je bij jezelf op werkgebied? Waar loop je bij jezelf tegen aan in (de zoektocht naar) werk? Wat is de betekenis van werk voor jou?

Mijn cliënten motiveer ik om zoveel mogelijk zelf te doen, omdat dit zorgt voor persoonlijke groei en optimale effectiviteit. Vanuit dit punt gaan we samen op zoek naar een passende baan. Hierin is het belangrijk te kijken naar wat reële stappen zijn, maar wel met als doel stapje voor stapje door te groeien naar iemand zijn/haar beoogde doel. Waar zie je jezelf over 5 en 10 jaar?

Ik ervaar dat werkgevers vaak gecharmeerd zijn van de openheid van mijn cliënten; werkgevers weten dan wat te verwachten en zien dat de cliënt serieus en gemotiveerd aan het re-integreren is.

Ik vind het belangrijk een betrouwbare samenwerkingspartner voor mijn netwerk te zijn. Ik hoop dat werkgevers ervaren dat ik sollicitanten enkel aandraag na een serieuze overweging en voorbereiding, met oog op een duurzame plaatsing binnen hun bedrijf.

 

“ Het creëren van een goed gevoel voor cliënt én werkgever; een duurzame plaatsing, daar word ik blij van! “

 

 

 

 


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk