Linda Roosen

Jobcoach
linda@peijnenburgreintegratie.nl
06 21898157
Linkedin

 

 

Mijn doel als jobcoach is om jou in je kracht te zetten. Ik geloof dat werken gezond is en dat werken een doel heeft in het leven. Ik wil weten wat jouw doel is; samen gaan we op zoek naar een baan waar jij je goed bij voelt. Wanneer je weet wat je wilt blijf je doorgaan bij tegenslag en zie je kansen in plaats van belemmeringen. Het volgen of verwezenlijken van je doel geeft je vervulling en erkenning, het is datgene wat jij toe kunt voegen aan de wereld. Wanneer je weet waar je wilt staan op werkgebied ontstaat er een plan. Je ziet waar je het voor doet en hoe de huidige situatie je tot je hogere doel brengt. Het inspireert en maakt dankbaar.

Mijn doel is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door fysieke en/of psychische oorzaken, door middel van deze filosofie duurzaam inzetbaar te maken in werk.

 

“Wat kun jij toevoegen aan de wereld, waar ligt jouw kracht?”

 

Als jobcoach werk ik graag met korte- en lange termijndoelen. Het is belangrijk reële doelen te stellen en daarbij te blijven kijken op wat voor manier de huidige situatie of de volgende stap je een stukje dichter bij je einddoel brengt; jouw droombaan, jouw missie.


Locatie Boxtel
Molenstraat 57
5281 JN Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Kloosterstraat 32
5038 VP Tilburg
0411 - 689505

blik op werk