Malou Timmermans

Jobcoach
malou@peijnenburgreintegratie.nl
06 54102020
Linkedin

 

In de jaren dat ik werkzaam ben geweest als ambulant begeleider voor jongeren en volwassenen met uiteenlopende achtergronden (lichamelijke beperkingen en psychische beperkingen zoals autisme, ADHD en gedragsproblemen) heb ik ervaren dat ik energie krijg van de successen die ik behaalde samen met mijn cliënten. Ik kan van mijn werk genieten wanneer ik successen kan bereiken in de begeleiding en coaching.

 

Al is een succesje nog zo klein, voor een ieder kan dit al een erg grote stap zijn, wat ook zeker benoemd en “gevierd” moet worden. Als jobcoach bereik je in een traject vaak meerdere successen, vandaar dat ik de overstap heb gemaakt. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Ik ben iemand die positief in het leven staat en dat zie je ook terug in mijn manier van werken. Een positieve benadering is dan ook iets wat al snel terug te zien is in mijn werkwijze.

 

Wanneer ik een traject opstart ga ik samen met mijn cliënt op zoek naar zijn/haar kwaliteiten. En geloof me, die heeft iedereen meer dan dat je in eerste instantie denkt! Van nature blijven mensen vaak dichtbij het bekende. Dat kan, en dit is zeker niet verkeerd. Uit  verschillende ervaringen heb ik geleerd dat je ook juist uitdagingen kunt vinden wanneer je uit de comfortzone stapt…

 

 

 

 

 

 

 

Elk traject is voor mij een mooie uitdaging. Ik ben betrokken bij mijn cliënten en maak er samen met hen en mooi en succesvol traject van.


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk