Marie-José Timmermans

Jobcoach
mariejose@peijnenburgreintegratie.nl
0631743498
Linkedin

Motto

Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet.

 

Rol

Marie José werkt inmiddels bijna 20 jaar als trajectbegeleider. Ze heeft in die jaren met name ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen na een ontslagronde binnen een bedrijf, het ondersteunen van mensen vanuit de Ziektewet naar zowel een interne als een externe functie, outplacementtrajecten en het begeleiden van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt vanwege een beperking.

Jobcoaching doet ze met al haar ziel en zaligheid. Ze vindt het belangrijk om vertrouwen met kandidaten op te bouwen waardoor de samenwerking optimaal is. Samen met de cliënten gaat ze op zoek naar hun individuele kwaliteiten en een passende werkplek. Werkgevers informeert ze door en door over hoe cliënten het beste begeleidt kunnen worden gezien hun individuele beperkingen. Hierin betrekt ze cliënten door ze met name ook zelf hierover te laten nadenken. Op basis van een persoonlijk ontwikkelplan kan de kandidaat zichzelf verder blijvend ontwikkelen. Oftewel een win win situatie voor alle partijen.

Marie José denkt altijd in mogelijkheden want dit geeft de cliënten meer zelfvertrouwen! Het einddoel moet zijn dat de cliënt plezier heeft en in zijn kracht staat op een passende duurzame werkplek.

 

Sociale bezigheden

Marie José is getrouwd en heeft een zoontje van 7 jaar. Ze houdt samen met haar man enorm van reizen. Gedurende het reizen heeft ze ingezien wat nou belangrijk is in het leven. Dit heeft zich naar haar werk vertaald dat ze vanuit haar gevoel kan werken en zo echt iets kan bijdragen. Dit maakt haar een rijk mens.

 


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk