Maureen van Griensven

Administratief medewerkster
maureen@peijnenburgreintegratie.nl
0411 689505
Linkedin

Motto

Iedereen verdient een “warme” plek op de arbeidsmarkt waarin men zich gelukkig en geaccepteerd voelt. Een ander die in je kwaliteiten geloofd kan daarbij het verschil maken.

 

Rol

Na jarenlang in de Retail te hebben gewerkt, was ik op zoek naar een soortgelijke dienstverlenende functie maar in een omgeving met meer zorg en aandacht voor de mens.

Binnen Peijnenburg Re-integratie heb ik dit gevonden! Het contact met collega’s, cliënten en externe partijen maken mijn werkzaamheden daardoor heel divers en leuk.

 

Ik vind het leuk om achter de schermen mijn bijdrage te mogen leveren aan een heel fijn team. Samen met mijn collega Bibi zijn wij de spil binnen ons bedrijf en zorgen wij voor vele administratieve handelingen; bieden een luisterend oor en denken mee in vraagstukken / oplossingen. Een van mijn belangrijkste verantwoordelijkheid is het up to date houden van het cliënt volg systeem, zodat mijn collega jobcoaches precies weten wanneer ze administratieve taken moeten afronden. Verder vinden ze in dit systeem alle cliënt informatie.

 

Je wordt bij ons op kantoor gastvrij ontvangen. Mocht je vragen hebben dan kun je naar kantoor bellen en zal ik je verder helpen of doorverwijzen naar de juiste persoon.

 

Vanuit mijn rol hoop ik dat ik je het gevoel kan geven dat je altijd bij ons bedrijf aan kan kloppen, en dat wij als team een positieve bijdrage mogen leveren aan jouw toekomst.

 

Sociale bezigheden

Getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik kan erg genieten van de momenten met mijn gezin en om er samen op uit te gaan. Daarnaast spreek ik graag af met vriendinnen om bij te kletsen of te winkelen. Ook zoek ik mijn ontspanning in hardlopen en lezen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk