Pieter Hesius

Regiomanager Oss
Jobcoach
pieter@peijnenburgreintegratie.nl
06-15693738
Linkedin

Ik ben Pieter Hesius, een gedreven en betrokken coach. Vrienden en collega's omschrijven mij als een energieke, open en eerlijke jongen.

Ik ben opgegroeid in Boxtel en later voor mijn opleiding naar Nijmegen verhuisd. Ik ben een sportliefhebber. Ik vind vele sporten leuk.

“Ik zie het werk als jobcoach als een droombaan. Het biedt namelijk een kans om mensen te ondersteunen, om zo het beste uit zichzelf naar boven te halen. Zo kun je kwaliteiten verbinden met kansen. Het plezier en de energie die ik uit mijn werk haal, verdient ook een ander. Daarbij wil ik graag helpen”.

 

“Werk speelt een grote rol in ons leven. Het geeft ons niet alleen financiële middelen, maar het biedt ook trots, energie, voldoening en structuur. Wanneer je géén werk hebt, kunnen deze aspecten wegvallen. Naar mijn mening zijn er voor iedereen kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het moet een arbeidsplek zijn die gebaseerd is op interesse en niveau. Wanneer er bepaalde beperkingen zijn, zal hiernaar gekeken moeten worden. Voorop staat interesse. Het is ontzettend belangrijk dat je doet wat je leuk vindt. Zo kun je het beste uit jezelf halen. Of om met een citaat van wereldleider, wijlen Nelson Mandela, te spreken: “It always seems impossible, untill it's done”. Dit citaat werkt erg inspirerend en motiverend voor me”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk