Vera Puttenstein

Jobcoach
vera@peijnenburgreintegratie.nl
06-11736127
Linkedin

Motto

‘Iedereen verdient een kans’, dat is mijn motto.

Een kans op betaald werk waar je met plezier naar toe gaat. Werk dat je weet te behouden en waardoor je zelfstandig een toekomst op kunt bouwen.

 

Rol

Wat heb je nodig om te bouwen aan jouw toekomst? Graag wil ik hier mijn bijdrage aan leveren. Wij maken een plan en SAMEN gaan we aan de slag. Mijn coaching is gericht op het stimuleren van jouw zelfredzaamheid én op resultaat. Alles wat jij zelf kunt en wilt is ons uitgangspunt. Ik ondersteun, begeleid en kijk naar jouw talenten. Samen zetten we kleine stapjes om uiteindelijk jouw doel te bereiken. We gaan op zoek naar succeservaringen en bouwen hierop verder.

 

Naast dat ik je op weg help naar duurzame en economische zelfstandigheid, zorg ik voor een professionele dienstverlening naar jouw werkgever, bijvoorbeeld door hem te adviseren over actuele wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden. Ook bied ik ondersteuning en advies aan je werkgever hoe een nieuwe collega optimaal zelfstandig op de werkplek kan functioneren. Steeds ben ik op zoek naar win-win situaties voor zowel werknemer als werkgever, om te komen tot oplossingen waar beide partijen blijvend baat bij hebben.

 

Mijn passie voor re-integratie, mijn veelzijdige werkervaring en mijn netwerk zet ik graag in voor mijn mooie werk!

 

 

 

 

 

 

 

 


Locatie Boxtel
Molenstraat 57
5281 JN Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Kloosterstraat 32
5038 VP Tilburg
0411 - 689505

blik op werk