Willy Pennings

Jobcoach
peijnenburgreintegratie.willy@ziggo.nl
06 26888439
Linkedin

Motto

Het helpen van mensen die zelfstandig moeilijk of niet aan werk kunnen komen.

Vanuit de onderwijssituatie streven naar een doel voor de toekomst. Stap voor stap begeleid ik deze mensen naar een werkplek.

 

Rol

Willy is binnen Peijnenburg degene die, vanuit het praktijkonderwijs, schakelt tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Als “ouwe mister” binnen het onderwijs, heeft hij een aantal jaren geleden bewust de keuze gemaakt om zijn werk uit te breiden met jobcoaching. Op deze manier worden leerlingen die anders enkel gevolgd worden, nu ook echt begeleid op de arbeidsmarkt. Willy begeleidt met name leerlingen met een IQ onder de 75. Stap voor stap leert hij ze competenties aan of verbetert hij de competenties die nodig zijn om op de reguliere arbeidsmarkt te kunnen functioneren. Hij werkt in dit traject nauw samen met de Gemeente Tilburg, UWV, Maatschappelijk Werk en de ouders of begeleiders van de leerlingen.

 

Sociale bezigheden

Willy is een echte sporter. Als oud-voetballer vervult hij de functie van coördinator jeugdselectieteams bij ODC, tennist, volleybalt, is ook secretaris van BBO-volleybal, doet aan mountainbiken of maakt een mooie tocht op zijn racefiets. Dit geeft hem veel voldoening. Verder is Willy een echt gezelligheidsmens met een mooi groot gezin met 4 kinderen en 3 kleinkinderen.

 


Locatie Boxtel
Kastanjelaan 6a
5283 WE Boxtel
0411 - 689505

 

Locatie Tilburg
Jules de Beerstraat 60
5048 AH Tilburg
0411 - 689505

blik op werk