Peijnenburg Re-integratie

Samenwerking Met Gemeenten: Een Aanpak Die Werkt

 

Prestaties in Onze Gemeentelijke Trajecten

Onze gegevens over 2022 zijn binnen en ze tonen een succespercentage van 83% binnen onze gemeentetrajecten. Deze resultaten zijn behaald door een nauwe samenwerking met diverse gemeenten en een persoonlijke en individuele aanpak voor elke klant.

Het doel van Peijnenburg Re-integratie is om onze klanten een passend en duurzaam traject te bieden. Om niet alleen om hen te helpen bij hun terugkeer naar de arbeidsmarkt, maar ook om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Hoe Bereiken We Dit Succes?

Een van de pilaren van Peijnenburg Re-integratie is de persoonlijke en individuele aanpak die we hanteren. Dit stelt ons in staat om de behoeften en capaciteiten van elke klant te begrijpen en een traject te ontwikkelen dat op maat gemaakt is voor hun situatie.

Ons team van re-integratiecoaches is gekwalificeerd en ervaren. Met een gemiddelde van meer dan 5 jaar ervaring in de branche en specialisaties in onder andere ASS, NAH, NLP, Stress en Burn-out, gedragsproblematiek en meer, kunnen we grondige en deskundige ondersteuning bieden.

Belangrijke Informatie Voor Gemeenten

Als u bij een gemeente werkt, is het essentieel om te weten dat we ons inzetten voor een productieve samenwerking. Onze resultaten tonen aan dat een samenwerking met Peijnenburg Re-integratie effectief is, en we zijn altijd op zoek naar manieren om deze samenwerkingen te verdiepen en uit te breiden.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij elk aspect van re-integratie en samenwerking.

Onze opdrachtgevers / werkgevers

Ervaringen

Na jaren van tijdelijk werk, nu eindelijk een vast contract!

Na jaren van tijdelijk werk, nu eindelijk een vast contract!

Teun, een inwoner van Gemonde en Wajong-gerechtigde, had een geschiedenis van veel banen van korte duur. Dit was vaak vanwege overvraging en communicatieproblemen. Bij Peijnenburg […]

lees meer
Hervonden passie in een nieuwe carrière

Hervonden passie in een nieuwe carrière

Op 62-jarige leeftijd kwam Salih in een Werkfit maken traject bij Peijnenburg Re-integratie, nadat hij ziek was uitgevallen na jarenlang werkzaam te zijn geweest in […]

lees meer
“Je hoeft niet alles alleen te doen”

“Je hoeft niet alles alleen te doen”

Op 24-jarige leeftijd kwam Mike in november 2022 bij ons in een Werkfit maken traject. Meteen was er een goede klik met zijn coach en […]

lees meer
Als je spreekt over een succesvol traject…

Als je spreekt over een succesvol traject…

Michael heeft bij ons, in opdracht van het UWV, een Werkfit traject gevolgd. Het doel hiervan was om samen met hem, voor de eerste keer […]

lees meer