Peijnenburg Re-integratie

Jobcoaching

Heb je door omstandigheden ondersteuning nodig bij het vinden van een passende baan? Zit je bijvoorbeeld in de ziektewet, sta je in het doelgroepregister, heb je een arbeidsbeperking, heb je een WIA of Wajong-uitkering of zit je in de bijstand? Dan kan een re-integratiecoach van Peijnenburg Re-integratie je helpen. Onze re-integratiecoach biedt je de juiste ondersteuning bij het vinden van werk. Het uiteindelijke doel van jobcoaching? Het vinden van, solliciteren naar én behouden van een passende, duurzame baan.

Wat is een re-integratiecoach?

Wanneer je start met een traject in de vorm van jobcoaching/persoonlijke ondersteuning bij Peijnenburg Re-integratie krijg je een vaste re-integratiecoach toegewezen. Een re-integratiecoach is jouw begeleider, jouw aanspreekpunt, jouw steun en toeverlaat. Onze coaches begeleiden mensen vanuit onder andere het UWV, de gemeente en tweede spoor trajecten. De kern: waar ligt je hulpvraag en waar wil je naartoe? Aan de basis van al onze trajecten staat een individueel plan op maat. In dit trajectplan worden én jouw kwaliteiten, wensen en interesses opgenomen én komen doelen, afspraken en wederzijdse verwachtingen terug.

Al onze re-integratiecoaches zijn HBO geschoold. Daarnaast is het merendeel van onze coaches NOLOC gecertificeerd. Een re-integratiecoach is op de hoogte van de laatste huidige weg- en regelgeving, staat met beide benen op de grond en staat op de werkvloer naast jou als klant. De re-integratiecoach is een soort vertaler; we vertalen de wensen van de werkgever naar de werknemer, en andersom.

Jouw doelen staan centraal

Bij coaching staan jouw doelen centraal. Deze doelen kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op werktempo, ritme, communicatie, het verbeteren van je belastbaarheid of sociale interactie. Je re-integratiecoach blijft je, indien nodig en wenselijk, op je werk coachen. Dit kan op verschillende manieren: meewerken op de werkvloer, contact met je  leidinggevende, collega’s, etc. Daarnaast begeleidt een re-integratiecoach je in het voeren van gesprekken met je werkgever/leidinggevende en kijkt samen met jou naar oplossingen. Ons streven is uiteindelijk om jouw functioneren te versterken en om het plezier in je werk te blijven behouden.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden of ben je benieuwd wat een re-integratiecoach voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze opdrachtgevers / werkgevers