Peijnenburg Re-integratie

Loopbaanbegeleiding door een loopbaancoach

Wat jouw uitdaging op het gebied van werk of studie ook is: een loopbaancoach van Peijnenburg Re-integratie helpt je graag. Wij bieden verschillende loopbaan(her)oriëntatietrajecten aan voor iedereen die antwoord wil op vragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’. Het doel van loopbaanbegeleiding? Jou meer inzicht geven in wat voor werk/welke studie passend bij jou zou kunnen zijn.

Een loopbaancoach heeft een HBO+ opleiding tot gediplomeerd loopbaanadviseur afgerond én is gecertificeerd om de loopbaantesten binnen TrjcT af te nemen. De loopbaancoach behandelt iedereen zo individueel mogelijk, want jij bent uniek en verdient dus een aanpak op maat.

Loopbaantraject: diverse maatwerk trajecten

Voordat we starten met het eerste loopbaangesprek vragen we je om een online vragenlijst in te vullen. We gebruiken hiervoor het programma ‘TrjcT’ van het Landelijk Dienstverlenend Centrum voor studie en beroepskeuzevoorlichting (LDC). LDC is een bedrijf dat innovatieve online loopbaaninstrumenten ontwikkelt voor onder andere professionals op het gebied van loopbaan- en studiekeuze en re-integratie. TrjcT is hét online navigatiesysteem voor je loopbaan en is gekoppeld aan diverse vacaturesites. Via TrjcT ontdekken we samen jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

De loopbaancoach van Peijnenburg Re-integratie begint altijd met een intakegesprek, zodat we weten welk loopbaantraject het beste aansluit bij jouw wensen. We bieden diverse maatwerk trajecten aan op het gebied van loopbaanbegeleiding, zoals loopbaanoriëntatie of juist verkennende/verdiepende trajecten. Variërend van een verdiepend koersonderzoek en het inzetten van diverse loopbaantesten tot studiekeuzebegeleiding en losse coach- of werksessies.

Een persoonlijk advies

Bij loopbaanbegeleiding zijn de ondersteuning, begeleiding en/of advies altijd gericht op het optimaliseren van zelfsturing. Je krijgt zicht op jouw unieke talenten, persoonlijke kwaliteiten, ambities, dromen, kansen en perspectieven. Jouw persoonlijke talenten vormen de belangrijkste ingrediënten. Met jouw wensen en talenten als uitgangspunt, stel je samen met je loopbaancoach heldere doelen en wordt er een adviesrapport op maat gemaakt. Na afloop van een loopbaantraject kun je vol vertrouwen aan de slag met bijvoorbeeld een re-integratietraject, een studie of een nieuwe baan.

Onze opdrachtgevers / werkgevers