Peijnenburg Re-integratie

Re-integratie – Naar Werk traject

Re-integratie (of herintegratie) betekent dat mensen weer aan het werk gaan. Door verschillende omstandigheden is het mogelijk dat je al langere tijd thuis zit zonder werk, zoals (langdurige) werkeloosheid, ziekte of geen werkervaring. Hierdoor is het vaak lastig om weer aan een baan te komen. Een jobcoach/re-integratiecoach van Peijnenburg Re-integratie gaat samen met jou op zoek naar een passende werkplek. De juiste persoon aan de juiste werkplek koppelen, dát is wat wij doen.

Re-integreren kan bij de eigen werkgever, maar ook bij een andere werkgever. Met dezelfde werkzaamheden of juist helemaal iets anders. We kijken naar je kwaliteiten, naar je kracht. We denken in mogelijkheden. Peijnenburg Re-integratie helpt je weer op weg.

Re-integratiecoach van A tot en met Z

Begeleiding start vanaf het moment van aanmelding. Na een eerste intake wordt er een passende jobcoach gezocht. De re-integratiecoach die je door Peijnenburg Re-integratie toegewezen krijgt, is ook echt jouw jobcoach, van A tot en met Z. Vanaf de start van je persoonlijke re-integratieplan tot de ondersteuning bij een sollicitatiegesprek en begeleiding op de werkvloer.

Samen met je re-integratiecoach ga je aan de slag. Al onze coaches staan met beide benen op de grond, weten van aanpakken en bieden je de juiste begeleiding.

Een persoonlijk, op maat gemaakt re-integratieplan

Bij een re-integratietraject starten we altijd met een persoonlijk, op maat gemaakt re-integratieplan. Onze re-integratiecoach kijkt samen met jou naar je kwaliteiten, je interesses en naar welk werk het beste bij je past. Jij en je coach zoeken samen naar passende vacatures, helpen je eventueel met het opstellen van een motivatiebrief en ondersteunen je waar nodig bij sollicitatiegesprekken. Bij dit re-integratietraject wordt verwacht dat wanneer je alle bovenliggende stappen doorlopen hebt, je startklaar bent om op sollicitatiegesprek te gaan en om de arbeidsmarkt te betreden.

Door onze jarenlange ervaring in de re-integratie hebben we inmiddels goede samenwerkingen met diverse werkgevers opgebouwd. Waar mogelijk proberen we je bij arbeidsre-integratie te matchen met één van deze bedrijven of gaan we op zoek naar een andere geschikte werkgever. Een werkgever die jou als persoon accepteert en die je op de juiste manier begeleidt.

Onze opdrachtgevers / werkgevers