Peijnenburg Re-integratie

“Je hoeft niet alles alleen te doen”

Op 24-jarige leeftijd kwam Mike in november 2022 bij ons in een Werkfit maken traject. Meteen was er een goede klik met zijn coach en al na een week kwam Mike zelf met een interessant bedrijf aan waar hij graag wilde gaan werken; CWS. Er ligt bij de organisatie geen druk waardoor het prettig werken is. Als iets de ene dag niet afkomt, staat het de volgende dag als eerste op de planning. Het rondrijden, brengen en ophalen van handdoekjes bij bedrijven en af en toe een praatje maken ziet Mike zichzelf nog lang doen.

De persoonlijke afspraken op het kantoor in Boxtel, de professionele uitstraling en de bereikbaarheid trokken Mike aan om voor Peijnenburg Re-integratie te kiezen. Daarnaast vertelt Mike dat zijn coach hem volgt en niet andersom en dat hij altijd bereikbaar is. Als Mike een tijdje niets van zich laat horen, belt of appt zijn coach hem zelf met de vraag of alles nog steeds goed verloopt.

Mike vindt dat de coaching bij Peijnenburg Re-integratie goed is voor de mensen die het nodig hebben en dat het is belangrijk is dat zoiets er is. Hij had namelijk het idee dat niemand hem wilde helpen en dat je alles alleen moet doen totdat hij bij Peijnenburg terecht kwam. Toen merkte hij dat je helemaal niet alles alleen hoeft te doen.

Mede door de goede coaching, zijn enthousiaste werkgever en de goede instelling van Mike wil hij zijn uren verhogen naar 40 uur per week. Zijn coach ondersteunt hem hierbij maar remt hem ook af waar nodig zodat Mike niet over zijn grenzen gaat.

“De samenwerking met mijn coach heeft mij houvast gegeven en daardoor kijk ik positief naar de toekomst. Door zelf het bedrijf CWS aan te dragen bij mijn coach heb ik ervoor gezorgd dat ik daar nu met veel plezier werkzaam ben. Mijn coach kan ik altijd bereiken en als ik een vraag heb waar hij niet zo snel een antwoord op heeft, krijg ik vaak binnen een dag al een reactie.” beschreef Mike.

“Als ik deze coaching de rest van mijn werkende leven zou hebben, zou ik dat heel graag willen, mijn coach helpt mij gewoon echt goed.” beschreef Mike.

terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers / werkgevers

Recente blogs

05-08-2022

Wanneer een 2e spoortraject?

Re-integratie 2e spoor is voor werkgevers een uitstekend instrument om werknemers te begeleiden en te bemiddelen naar passend werk bij een andere werkgever. Naast het […]

Lees verder...
13-06-2022

Oudere werknemers: fit naar het pensioen, wat kunt u als werkgever doen?

Bij Peijnenburg Re-integratie gaan we vaak met werkgevers en werknemers in gesprek. Een belangrijk thema is hoe om te gaan met ouder wordende werknemers. Wij […]

Lees verder...
12-04-2022

Tegemoetkoming re-integratietraject 2de spoor

Een werkgever binnen de metaal en techniek kan 50% tegemoetkoming van de kosten van een re-integratiebedrijf (tot maximaal € 2500,–) bij re-integratie tweede spoor  krijgen […]

Lees verder...
14-06-2021

Nieuw kantoor Peijnenburg Re-integratie

Neemt u uw adressenboekje er even bij. Want wij hebben nieuws! Na hele fijne jaren op de Kastanjelaan willen wij u met trots op de […]

Lees verder...