Peijnenburg Re-integratie

Tim aan de slag bij Best ZOO

Malou aan het woord: “Voorbereiden op een reguliere werkplek. Dat was de opdracht die we van het UWV mee hebben gekregen. Samen met Tim hebben we gekeken waar zijn kwaliteiten liggen en wat zijn droombaan is.”

Vrij snel werd al duidelijk dat werken met dieren een grote passie is van Tim. Hij heeft hierin ook verschillende opleidingen en cursussen gevolgd dus zeker kennis van zaken.

Werken in een dierentuin! Dat wil ik gaan doen!

Via onze contacten hebben we een gesprek kunnen regelen bij Best ZOO. De eigenaar stond ervoor open om Tim d.m.v. een werkervaringsplek ervaring op te laten doen. Een super leuke, maar ontzettend spannende uitdaging. Stap voor stap hebben we Tim hier naartoe begeleid en wat heeft hij het goed gedaan! Hij krijgt de juiste aansturing van zijn collega’s, is gelijk opgenomen in het hechte team en Tim voelt zich er ontzettend thuis. Op deze manier ervaart hij dat hij goed kan functioneren op een reguliere werkplek. Met enige regelmaat hebben we coaching gesprekken op de werkvloer om zo het beste uit Tim te halen. Mooi om te zien hoe iemand als Tim in een korte tijd zulke grote en mooie stappen kan maken in zijn eigen ontwikkeling. Het belangrijkste is om iemand te leren geloven in zichzelf en door iemand bewust te maken van de kwaliteiten die hij bezit. Dan kunnen er mooie dingen ontstaan.

Tim geeft aan erg veel aan de begeleiding van Malou te hebben gehad.

Tim: “ Peijnenburg Re-Integratie heeft me in laten zien dat het mogelijk is om mee te draaien in de maatschappij. Ze hebben gekeken naar wat ik kan en me hierin het vertrouwen gegeven.”

De werkgever van Best ZOO is erg tevreden over hoe de samenwerking verloopt.

De werkgever aan het woord: “Door Tim deze kans te bieden kunnen wij op onze manier bijdragen aan zijn ontwikkeling. Peijnenburg Re-Integratie heeft een goede match gemaakt door Tim voor te stellen bij Best ZOO.

Tim heeft kennis van de dieren en de verzorging ervan. Pakt snel dingen op en is ontzettend leergierig. Dat zien we graag! Hij is een prettige toevoeging aan ons team.”

terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers / werkgevers

Recente blogs

23-11-2023

Vragen Die Werkgevers Stellen Tijdens een Sollicitatiegesprek

Elk gesprek is anders. Jouw ervaringen en wie jij bent, spelen een grote rol in hoe je deze vragen beantwoordt. Dus zie deze voorbeelden als […]

Lees verder...
08-11-2023

Van Ziektewet naar WIA: LGU, LAU en VVU in het Kort Uitgelegd

Zit je in de ziektewet en vraag je je af wat de volgende stappen zijn? Heb je binnenkort een WIA keuring en weet je niet […]

Lees verder...
01-11-2023

Hoe je een gat in je CV uitlegt tijdens een sollicitatie

Het kan iedereen overkomen: een periode waarin je niet hebt gewerkt en daardoor een gat in je CV hebt. Het goede nieuws is dat dit […]

Lees verder...
11-10-2023

De Banenafspraak: Een Overzicht van Kansen en Voordelen voor Werkgevers en Werknemers

Inleiding De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging, en een belangrijke evolutie daarbinnen is de banenafspraak. Deze regeling biedt kansen voor zowel werkgevers als mensen met […]

Lees verder...