Peijnenburg Re-integratie

Recensies

Dit zeggen onze klanten over ons:

Anoniem

“Ik heb de dienst van Peijnenburg Re-integratie ervaren als zeer professioneel, meedenkend, initiatie nemend en het bood mij structuur Er was oprechte betrokkenheid.”

Rik

“Door slechte ervaringen met bepaalde werkgevers had ik moeite om in mezelf te kunnen vertrouwen. Sinds de hulp van het team van Peijnenburg Re-integratie, heb ik ontzettend veel stappen gemaakt en ben ik op weg naar een betere toekomst! Ik kan nu zo veel meer dan dat ik me ooit te voren zou kunnen bedenken. Ik wil jullie dan ook bedanken voor de goede samenwerking en begeleiding”.

Elke

“Ik heb al een aantal jaar een re-integratiecoach die ik altijd kan bereiken. We bespreken samen verschillende situaties die ik op het werk mee maak en als er dingen zijn waar ik tegen aan loop bespreek ik dit ook met mijn coach. Dit geeft mij veel rust’’

Jennifer Driesen

“Ik kan altijd bij mijn jobcoach terecht. Ik vind het fijn om bevestiging te krijgen als ik het goed doe. Ook weet ik dat ik haar altijd kan bellen. Ze kan eventueel dingen voor mij uit handen nemen.”

Wolfgang

Eurest

“Het succes komt voort uit de goede samenwerking tussen Eurest, Waterschap De Dommel en Peijnenburg. Dankzij deze samenwerking worden steeds meer prima mensen opgeleid en en ondersteund op hun weg naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.”

Jessica Rave

“Topteam van Peijnenburg, hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Het sparren en het vertrouwen. Blijf jullie werk zo fantastisch uitvoeren.”

Joop Verzijl

West Coast Supply Group

Bij de start in september 2020 hebben wij, binnen ons Repack Center, gekozen om te werken met een mix van reguliere werknemers en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Direct, vanwege ervaringen uit het verleden, hebben we gekozen voor 1 jobcoachorganisatie (Peijnenburg re-integratie). Vanaf de start is de samenwerking goed. De coaches nemen uitgebreid hun tijd om de werknemers te begeleiden. Ze zijn meerdere dagen per week aanwezig en geven de ondersteuning die de werknemers maar ook de werkgever nodig heeft. Ook buiten de reguliere werktijden zijn zij bereid te ondersteunen indien nodig. De samenwerking tussen ons, UWV, Gemeente Tilburg en Peijenburg re-integratie is erg prettig en maakt dat we nog altijd stappen vooruit zetten. Daardoor zorgen we er gezamenlijk voor dat plaatsingen bij het Repack Center duurzaam worden.

Anoniem

“De gesprekken die ik heb gevoerd heb ik ervaren als heel fijn en prettig. Mijn re-integratiecoach was een lieve, betrokken vrouw welke goed kon luisteren en mij op mijn gemak kon stellen”.

Henry Koenen

“Ik had even een moeilijke tijd, maar mijn coach heeft mij ontzettend goed geholpen! Hij luisterde naar mijn verhaal vanuit oprechte interesse en gaf hierbij eerlijk en oprecht feedback en advies. Het heeft me zeker weer een stap verder gebracht!”

Onze opdrachtgevers / werkgevers

Ervaringen

Als je spreekt over een succesvol traject…

Als je spreekt over een succesvol traject…

Michael heeft bij ons, in opdracht van het UWV, een Werkfit traject gevolgd. Het doel hiervan was om samen met hem, voor de eerste keer […]

lees meer
Over samenwerken met een re-integratiecoach

Over samenwerken met een re-integratiecoach

“Afremmen voor resultaat” Wat ik andere mensen mee zou willen geven over het samenwerken met een re-integratiecoach: achteraf gezien ben ik heel erg blij dat […]

lees meer
Glansrijke kwaliteiten!

Glansrijke kwaliteiten!

‘Kwaliteiten met glans’ Met passie werkt Zakaria (27 jaar) als autopoetser. Hij weet occasions weer met glans klaar te stomen voor een plek in de […]

lees meer
Wanneer de wekker gaat

Wanneer de wekker gaat

“Werken met een jaarcontract ! Dat had ik echt niet verwacht. Ik heb hard moeten werken voor waar ik nu sta. Vroeger meldde ik me […]

lees meer