Peijnenburg Re-integratie
Regiomanager Tilburg & Breda / Jobcoach
bartk@peijnenburgreintegratie.nl
06 21179760
Bekijk mijn profiel op:

Bart Kreeberg

Lijfspreuk:

“Als je wilt dat er iets verandert, ligt de actie altijd bij jezelf.”

Welke functie heb je binnen Peijnenburg Re-integratie?

Als regiomanager en re-integratie coach onderhoud ik onze samenwerkingsrelatie met het UWV, gemeentes, scholen en werkgevers. Ik neem deel aan netwerkbijeenkomsten in de regio Brabant en bied ondersteuning aan de jobcoaches in de regio Tilburg/ Breda.

Iedere klant is uniek en ieder traject is maatwerk; ik ga altijd uit van kwaliteiten en houd ik rekening met beperkingen. We gaan op zoek naar dat bedrijf waar de klant goed en passend werk kan verrichten, zodat er een win-win ontstaat voor klant én werkgever. Ik sta naast mijn klanten en betrek werkgevers actief zodat we allemaal samenwerken aan hetzelfde doel; een duurzame plaatsing van de klant in een passend bedrijf.
In mijn coaching ben ik enthousiast, direct, en actiegericht. Ik ga graag het gesprek aan met mijn klanten en help hen het beste uit zichzelf te halen. Persoonlijke ontwikkeling, groei, reflectie en hiermee de gewenste doelen bereiken; daar wordt ik enthousiast van!

Hoe ben je met dit werk gestart?

Na jarenlang in de ICT als account- en salesmanager te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid na intensief te hebben gewerkt aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. In dit proces heb ik mijn onbenutte potentieel en persoonlijke drijfveren ontdekt; “Het inspireren, motiveren en coachen van mensen”.

Ik ben gecertificeerd jobcoach en heb middels de opleiding NLP Practitioner en NLP Master mijn coaching methodieken en kennis verbreed. Momenteel ben ik bezig met een NOBCO gecertificeerde Master opleiding tot beroepscoach; ontwikkelen van het potentieel van mensen, teams en organisaties. Deze verwacht ik najaar 2020 af te ronden.

Type persoonlijkheid en hoe pas je dit toe in het werk?

Ik ben een open en energiek persoon en dit straal ik ook uit. Ik ervaar dat mijn openheid klanten vertrouwen geeft om zelf ook open te zijn en actief te werken aan de gestelde doelen. Met mijn positieve energie neem ik mijn klanten mee om hun eigen onbenutte mogelijkheden te zoeken en ontdekken door vooral te doen.

“Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt.“

Persoonlijke anekdotes?

Bij het ondersteunen van een medewerker als jobcoach in de bouw werd ik aangezien als hoofduitvoerder van het project. Ik werd op uiterst vriendelijke wijze ontvangen op de bouwlocatie vroeg in de ochtend, er werd mijn verse koffie gebracht en uitvoerig bijgepraat over de voortgang van het bouwtraject. Mijn cliënt kwam binnen in de keet en riep op z’n Brabants; “ Hey, komde gij zo naar buiten……… ik heb een mooi klusje waar je mij mee kan helpen, het is nog geen schafttijd hoor.”

Wat wil je uitstralen naar opdrachtgevers, werkgevers en klanten?

Voor onze opdrachtgevers, werkgever en klanten wil ik daadkracht, vertrouwen en passie uitstralen

terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers / werkgevers

Recente blogs

14-06-2021

Nieuw kantoor Peijnenburg Re-integratie

Neemt u uw adressenboekje er even bij. Want wij hebben nieuws! Na hele fijne jaren op de Kastanjelaan willen wij u met trots op de […]

Lees verder...
15-04-2021

Arbeidsmarktinformatie

Handige informatie! Het UWV heeft sinds kort een website gelanceerd waarop alle vragen en veranderingen binnen de arbeidsmarkt te vinden zijn. Wat zijn kansrijke beroepen? […]

Lees verder...
27-11-2019

Tweede kamer akkoord met wetsvoorstel Wajong

Vandaag stemde de Tweede Kamer in met het wetvoorstel van staatssecretaris Van Ark, Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het wetsvoorstel wordt nu voorgelegd aan de Eerste […]

Lees verder...
27-11-2019

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Heeft u personeel? In het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) staan maatregelen voor flexibel werk, het ontslagrecht en de financiering van de WW. Het […]

Lees verder...