Peijnenburg Re-integratie
Jobcoach / Re-integratiecoach
boy@peijnenburgreintegratie.nl
06-46855546
Bekijk mijn profiel op:

Boy Huijbregts

Ik ben Boy Huijbregts, re-integratie begeleider en jobcoach.

Wanneer je door mij begeleid wordt heb je aan mij een coach die open is. Gelijkwaardig. Oprecht en echt. Ik luister graag goed, neem hier de tijd voor, en denk met je mee. Wanneer het over ons traject gaat ben ik realistisch; door mijn ervaring kan ik je teruggeven wat jouw visie bij mij oproept en kunnen we samen kijken wat onze doelen zijn.

Welke functie heb je binnen Peijnenburg Re-integratie?

Ik ben re-integratie en jobcoach bij Peijnenburg Re-integratie in de regio ’s-Hertogenbosch, Oss, Uden, Veghel en uiteraard Boxtel. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor deze prachtige website alsook onze social media kanalen op Twitter, Facebook en Linked-IN.

Hoe ben je met dit werk gestart?

Na 12,5 jaar als woonbegeleider te hebben gewerkt, merkte ik dat ik behoefte had om klanten niet alleen te begeleiden maar ook te coachen naar een volgende stap; zo ben ik in 2016 gestart met de opleiding tot jobcoach en begonnen bij Peijnenburg Re-integratie.

Ik haal veel voldoening uit het begeleiden en vooral coachen van mijn klanten. Samen denken, samen doen, samen fouten maken maar ook samen de successen beleven! Ik sta naast mijn klanten.

Type persoonlijkheid en hoe pas je dit toe in het werk?

Ik denk, en hoop dat ik een type persoon ben waarbij iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Iedereen is gelijkwaardig. Wel dienen we een gezamenlijk doel te bereiken, en daarvoor hebben we afspraken nodig. Ik geef mijn klanten graag de vrijheid om hun eigen weg te bepalen. Ik kijk mee, reflecteer, luister, stuur eventueel bij en adviseer. Afspraken komen we na.

Wat wil je uitstralen naar opdrachtgevers, werkgevers en klanten?

Naar opdrachtgevers, werkgevers en klanten hoop ik dat ik openheid uitstraal en dat ze mij met een gerust hart kunnen benaderen. Ik sta zoveel als ik kan klaar voor iedereen en ben informeel in mijn communicatie en benadering. We bekleden een serieus en intensief beroep maar; er mag ook gelachen worden! Dat vind ik erg belangrijk en is een grote pijler in een fijne samenwerking.

terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers / werkgevers

Recente blogs

14-06-2021

Nieuw kantoor Peijnenburg Re-integratie

Neemt u uw adressenboekje er even bij. Want wij hebben nieuws! Na hele fijne jaren op de Kastanjelaan willen wij u met trots op de […]

Lees verder...
15-04-2021

Arbeidsmarktinformatie

Handige informatie! Het UWV heeft sinds kort een website gelanceerd waarop alle vragen en veranderingen binnen de arbeidsmarkt te vinden zijn. Wat zijn kansrijke beroepen? […]

Lees verder...
27-11-2019

Tweede kamer akkoord met wetsvoorstel Wajong

Vandaag stemde de Tweede Kamer in met het wetvoorstel van staatssecretaris Van Ark, Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het wetsvoorstel wordt nu voorgelegd aan de Eerste […]

Lees verder...
27-11-2019

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Heeft u personeel? In het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) staan maatregelen voor flexibel werk, het ontslagrecht en de financiering van de WW. Het […]

Lees verder...