Peijnenburg Re-integratie
Coördinerend Management Ondersteuner
malou@peijnenburgreintegratie.nl
06 54102020
Bekijk mijn profiel op:

Malou Timmermans

“Out of your comfort zone is where the magic happens!”

Welke functie heb je binnen Peijnenburg Re-integratie?
Ik ben Malou Timmermans. Binnen Peijnenburg re-integratie ben ik werkzaam als re-integratie coach en jobcoach. Hierbij richt ik me op WerkfFit trajecten, Naar Werk trajecten en Modulaire dienstverlening voor UWV en gemeenten. Tevens houd ik me bezig met verschillende management ondersteunende- en organisatorische werkzaamheden. Inmiddels ben ik ruim tien jaar werkzaam in de zorg, gericht op het begeleiden en coachen van klanten met een fysieke of mentale beperking.

Door vragen te stellen, situaties te evalueren en op basis daarvan feedback te geven komen klanten tot inzicht over welke kwaliteiten zij bezitten, en tot inzicht over waar leerdoelen liggen waar we in de coaching de focus op kunnen leggen. Ieder traject is anders, met iedere klant kijk ik opnieuw wat de best passende begeleidingsmogelijkheden zijn.

Type persoonlijkheid en hoe pas je dit toe in het werk?
Van nature ben ik een rustig persoon. Ik ben duidelijk in mijn communicatie en spreek ook duidelijk uit wat ik van iemand verwacht en wat ze van mij mogen verwachten. In de trajecten die in uitvoer vind ik het belangrijk om mijn klanten goed te leren kennen, waardoor ik ze op de juiste manier kan coachen.

Wanneer ik een traject opstart ga ik samen met mijn klant op zoek naar zijn/haar kwaliteiten. En geloof me, die heeft iedereen meer dan dat je in eerste instantie denkt!

Van nature blijven mensen vaak dichtbij het bekende. In mijn praktijkervaring heb ik geleerd dat je veel voldoening kunt vinden wanneer je uit de comfortzone stapt.

Wat wil je uitstralen naar opdrachtgevers, werkgevers en klanten?
Eerlijkheid, openheid en gedrevenheid zijn belangrijke pijlers die ik graag wil uitstralen naar onze opdrachtgevers. Ik vind het belangrijk maar ook zeker prettig om korte lijnen te hebben met alle partijen om zo snel te kunnen schakelen wanneer dit nodig is.

 

terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers / werkgevers

Recente blogs

14-06-2021

Nieuw kantoor Peijnenburg Re-integratie

Neemt u uw adressenboekje er even bij. Want wij hebben nieuws! Na hele fijne jaren op de Kastanjelaan willen wij u met trots op de […]

Lees verder...
15-04-2021

Arbeidsmarktinformatie

Handige informatie! Het UWV heeft sinds kort een website gelanceerd waarop alle vragen en veranderingen binnen de arbeidsmarkt te vinden zijn. Wat zijn kansrijke beroepen? […]

Lees verder...
27-11-2019

Tweede kamer akkoord met wetsvoorstel Wajong

Vandaag stemde de Tweede Kamer in met het wetvoorstel van staatssecretaris Van Ark, Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het wetsvoorstel wordt nu voorgelegd aan de Eerste […]

Lees verder...
27-11-2019

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Heeft u personeel? In het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) staan maatregelen voor flexibel werk, het ontslagrecht en de financiering van de WW. Het […]

Lees verder...