Peijnenburg Re-integratie
Register arbeidsdeskundige / casemanager
seline@peijnenburgreintegratie.nl
06 525 332 79
Bekijk mijn profiel op:

Seline van der Reest

Als register arbeidsdeskundige volg ik binnen Peijnenburg Re-integratie alle wet- en regelgeving op de voet. Ook geef ik advies aan collega’s en aan mensen die wij ondersteunen bij het zoeken naar en vinden van hun plekje op de arbeidsmarkt.

Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van mensen die hun competenties onderzoeken en (her)ontdekken. Vervolgens maken we in dit proces samen verbinding met een passende werkkring. Voor iedereen verloopt dit traject anders. Als register arbeidsdeskundige is het allereerst mijn taak om de belasting versus de belastbaarheid van de cliënt in kaart te brengen.

Bij Peijnenburg Re-integratie ben ik de coördinator van tweede spoortrajecten. Ik stem al deze trajecten af zodat de uitgangspunten van de Wet verbetering poortwachter op juiste wijze doorlopen worden. Deze wet gaat de strijd aan met langdurig verzuim door ziekte en verlangt dat werkgever en werknemer zich samen met een arbodienst of gecertificeerde bedrijfsarts inspannen. Hiermee wordt beoogd de getroffen werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Ik ben ook als (case)manager werkzaam bij Peijnenburg Verzuimbegeleiding. Dit is een arbodienst. Ik begeleid in deze rol werkgever en werknemer bij (de preventie van) verzuim. Daarnaast verzorg ik binnen deze functie de aanmelding van nieuwe klanten die ik voorzie van alle benodigde informatie.

Bij Peijnenburg Verzuimbegeleiding staan – net als bij Peijnenburg Re-integratie – maatwerk en persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ik verwijs graag naar onze website: www.peijnenburgverzuimbegeleiding.nl.

Ik vind dat je uit werk veel energie kunt halen. Dat merk ik aan mezelf. Ik voel me trots als ik iemand begeleid naar een (nieuwe) werkplek of iemand zich lekker voelt op de plek waar hij al werkzaam is. Dat geeft mij een positieve drive om nóg meer mensen te helpen bij het vinden van een positie in de maatschappij. Ik heb een fijne baan binnen een organisatie waar ik me al heel lang ‘thuis’ voel. Dat maakt me gelukkig en dat gevoel wens ik iedereen toe!

terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers / werkgevers

Recente blogs

14-06-2021

Nieuw kantoor Peijnenburg Re-integratie

Neemt u uw adressenboekje er even bij. Want wij hebben nieuws! Na hele fijne jaren op de Kastanjelaan willen wij u met trots op de […]

Lees verder...
15-04-2021

Arbeidsmarktinformatie

Handige informatie! Het UWV heeft sinds kort een website gelanceerd waarop alle vragen en veranderingen binnen de arbeidsmarkt te vinden zijn. Wat zijn kansrijke beroepen? […]

Lees verder...
27-11-2019

Tweede kamer akkoord met wetsvoorstel Wajong

Vandaag stemde de Tweede Kamer in met het wetvoorstel van staatssecretaris Van Ark, Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het wetsvoorstel wordt nu voorgelegd aan de Eerste […]

Lees verder...
27-11-2019

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Heeft u personeel? In het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) staan maatregelen voor flexibel werk, het ontslagrecht en de financiering van de WW. Het […]

Lees verder...