Peijnenburg Re-integratie
Register arbeidsdeskundige / casemanager
info@peijnenburgreintegratie.nl
0411-68 95 05
Bekijk mijn profiel op:

Seline van der Reest

Als register arbeidsdeskundige volg ik binnen Peijnenburg Re-integratie alle wet- en regelgeving op de voet. Ook geef ik advies aan collega’s en aan mensen die wij ondersteunen bij het zoeken naar en vinden van hun plekje op de arbeidsmarkt.

Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van mensen die hun competenties onderzoeken en (her)ontdekken. Vervolgens maken we in dit proces samen verbinding met een passende werkkring. Voor iedereen verloopt dit traject anders. Als register arbeidsdeskundige is het allereerst mijn taak om de belasting versus de belastbaarheid van de cliënt in kaart te brengen.

Bij Peijnenburg Re-integratie ben ik de coördinator van tweede spoortrajecten. Ik stem al deze trajecten af zodat de uitgangspunten van de Wet verbetering poortwachter op juiste wijze doorlopen worden. Deze wet gaat de strijd aan met langdurig verzuim door ziekte en verlangt dat werkgever en werknemer zich samen met een arbodienst of gecertificeerde bedrijfsarts inspannen. Hiermee wordt beoogd de getroffen werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Ik ben ook als (case)manager werkzaam bij Peijnenburg Verzuimbegeleiding. Dit is een arbodienst. Ik begeleid in deze rol werkgever en werknemer bij (de preventie van) verzuim. Daarnaast verzorg ik binnen deze functie de aanmelding van nieuwe klanten die ik voorzie van alle benodigde informatie.

Bij Peijnenburg Verzuimbegeleiding staan – net als bij Peijnenburg Re-integratie – maatwerk en persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Ik verwijs graag naar onze website: www.peijnenburgverzuimbegeleiding.nl.

Ik vind dat je uit werk veel energie kunt halen. Dat merk ik aan mezelf. Ik voel me trots als ik iemand begeleid naar een (nieuwe) werkplek of iemand zich lekker voelt op de plek waar hij al werkzaam is. Dat geeft mij een positieve drive om nóg meer mensen te helpen bij het vinden van een positie in de maatschappij. Ik heb een fijne baan binnen een organisatie waar ik me al heel lang ‘thuis’ voel. Dat maakt me gelukkig en dat gevoel wens ik iedereen toe!

terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers / werkgevers

Recente blogs

12-12-2023

Jobcoaching bij Peijnenburg Re-integratie: Een Overzicht van de Resultaten van 2023

Overzicht van de Jobcoaching Resultaten Peijnenburg Re-integratie legt de nadruk op persoonlijke en doelgerichte jobcoaching. Hieronder volgt een overzicht van de resultaten van onze jobcoaching: […]

Lees verder...
23-11-2023

Vragen Die Werkgevers Stellen Tijdens een Sollicitatiegesprek

Elk gesprek is anders. Jouw ervaringen en wie jij bent, spelen een grote rol in hoe je deze vragen beantwoordt. Dus zie deze voorbeelden als […]

Lees verder...
08-11-2023

Van Ziektewet naar WIA: LGU, LAU en VVU in het Kort Uitgelegd

Zit je in de ziektewet en vraag je je af wat de volgende stappen zijn? Heb je binnenkort een WIA keuring en weet je niet […]

Lees verder...
01-11-2023

Hoe je een gat in je CV uitlegt tijdens een sollicitatie

Het kan iedereen overkomen: een periode waarin je niet hebt gewerkt en daardoor een gat in je CV hebt. Het goede nieuws is dat dit […]

Lees verder...