Peijnenburg Re-integratie
Jobcoach / Re-integratiecoach
vera@peijnenburgreintegratie.nl
06 11736127
Bekijk mijn profiel op:

Vera Puttenstein

“Iedereen verdient een kans”.

 Een kans op betaald werk waar je met plezier naar toe gaat. Werk dat je weet te behouden waardoor je zelfstandig een toekomst op kunt bouwen.

Rol
Als jobcoach en als re-integratiecoach ondersteun ik onze klanten in de zoektocht naar betaald werk en begeleid ik hen op de werkplek indien dit nodig en wenselijk is. Daarnaast maak ik onderdeel uit van het specialistenteam Tweede Spoor waarin ik de werknemer en diens werkgever begeleid in een resultaatgericht re-integratietraject.

Passie voor re-integratie
Met dit werk ben ik gestart nadat ik veelzijdige werkervaring heb opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling en dienstverlening bij andere organisaties. Ik was werkzaam in zowel ondersteunende als leidinggevende functies. Vanuit mijn eigen kracht wilde ik een bijdrage leveren aan het toekomstperspectief van anderen. Reden om mezelf in 2015 om te scholen tot jobcoach. Een hele goede beslissing!

De klant heeft aan mij een jobcoach met passie voor re-integratie. Mijn ruime werk- en levenservaring en netwerk zet ik graag in voor mijn mooie baan. Ik denk in oplossingen en werk gestructureerd. Voor mij vormen de talenten van mijn klanten het uitgangspunt van ieder traject. Mijn coaching is gericht op het stimuleren van zelfredzaamheid. Samen met de klant ga ik op zoek naar kansen en succeservaringen en hierop bouwen we verder.

Naast mijn werk is mijn privéleven heel belangrijk voor me. Daar haal ik voor een groot deel mijn energie en inspiratie uit. Ik ben getrouwd en moeder van drie grote zonen.

Werkgever
Graag zorg ik voor een professionele dienstverlening richting de werkgever. De werkgever ondersteun ik door mijn kennis en inzichten te delen over hoe de nieuwe collega optimaal zelfstandig op de werkplek kan functioneren. Daarnaast geef ik advies over de invulling van het MVO-beleid (maatschappelijk verantwoord ondernemen), actuele wet- en regelgeving én subsidiemogelijkheden. In gezamenlijkheid ga ik op zoek naar win-winsituaties voor alle partijen. Mijn doel: samen komen tot oplossingen waar werknemer, werkgever en opdrachtgever blijvend baat bij hebben.

 

terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers / werkgevers

Recente blogs

14-06-2021

Nieuw kantoor Peijnenburg Re-integratie

Neemt u uw adressenboekje er even bij. Want wij hebben nieuws! Na hele fijne jaren op de Kastanjelaan willen wij u met trots op de […]

Lees verder...
15-04-2021

Arbeidsmarktinformatie

Handige informatie! Het UWV heeft sinds kort een website gelanceerd waarop alle vragen en veranderingen binnen de arbeidsmarkt te vinden zijn. Wat zijn kansrijke beroepen? […]

Lees verder...
27-11-2019

Tweede kamer akkoord met wetsvoorstel Wajong

Vandaag stemde de Tweede Kamer in met het wetvoorstel van staatssecretaris Van Ark, Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het wetsvoorstel wordt nu voorgelegd aan de Eerste […]

Lees verder...
27-11-2019

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Heeft u personeel? In het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) staan maatregelen voor flexibel werk, het ontslagrecht en de financiering van de WW. Het […]

Lees verder...